Brioworld 2A)
Legetøj, der fremkalder mere end fnis

Tiderne har ændret sig, men den måde børn lærer og udvikler sig på, er stadig den samme. Derfor fås vores legetøj med rene, enkle design, der udløser børnenes kreativitet og fantasi. Alt sammen mens de opmuntrer til og støtter ethvert stadium af deres udvikling.

Oplev vores filosofi

BRIO World er et åbent legesystem, der inspirerer kreativiteten og fantasien.


BRIO World er et legekoncept som vokser med barnet, hvor barnets fantasi er drivkraften for uendelige kombinationer. Der findes ikke rigtigt og forkert, og det som bliver bygget i dag kan let blive ombygget i morgen for at passe til en ny leg.

Med åben og ubegrænset leg bliver barnet opmuntret til at udvikle evner for koordinering og koncentration, planlægning og kreativitet, samt sociale og sproglige færdigheder. Gennem legen bliver barnet kendt med både sig selv og sine omgivelser, samtidigt med at man har det sjovt.


Alle børn er unikke med deres egne interesser. Vi synes at børn skal kunne lege frit, uden at begrænses at forestillinger om hvad drenge og piger forventes at kunne lide.

Det er en vigtig del af vores legefilosofi og svenske arv, og grunden til at BRIO World er for alle børn, som en mangfoldig, rig verden som passer alle former for leg og forskellige interesser.


BRIO er søskendesikkert. Smådele er i legetøjsverdenen defineret som dele der får plads i en testcylinder og sådanne smådele er forbudt som legetøj for børn under 3 år. Siden at sikkerhed altid er første prioritet for os er der ingen smådele i vort BRIO World system.

Så selvom vi anbefaler systemet for børn fra 3 år, er BRIO World også trygt for små søskende og du kan med sikkerhed have en lillebror eller lillesøster i nærheden af ældre søskende som leger med BRIO World.


I BRIO World kan børn forholde sig til det de ser og oplever i deres egen hverdag, eftersom den er en efterligning af vores virkelige verden.

Det er lige vigtigt at forstå kompleksiteten i en ægte verden med steder man bor og arbejder, som at være i stand til at interagere med forskellige karaktere og køretøjer, da helheden hjælper barnet med at udvikle en følelse af sikkerhed og omtanke for andre.

Brioworld 1A)
Alt er forbundet med hinanden i BRIO World

I BRIO World er der ingen grænser og ingen begrænsninger – kun uendelige muligheder. Du kan være, det nu ønsker, hvor du ønsker det i BRIO World. Byg, byg om, find på og inviter. Alle seks temaer i BRIO World er forbundet i et legende interaktivt system, så du kan ride, køre, løbe eller flyve mellem dem, hvis du har lyst. Velkommen til eventyret!

Change country