Spørgsmål og svar

Køb, klager og returneringer

Hvor kan jeg købe jeres legetøj?
BRIO har intet direkte salg til slutkunder, så kig venligst på listen over butikker, der sælger vores produkter. Desværre administrerer BRIO ikke et system, der viser, hvilke butikker der har et bestemt produkt, men se under Find nærmeste forhandler for at finde en netbutik, der leverer i dit land.

Jeg vil gerne returnere et produkt, hvad skal jeg gøre?
Al returnering og klager behandles af vores forhandlere. Kontakt den butik, hvor du har købt produktet, de vil med glæde hjælpe dig.

Tilbyder I gratis returnering og bytteservice?
Vi følger returneringspolitikken på de enkelte markeder, hvor vores produkter sælges. Kontakt den butik, hvor du har købt produktet, de vil kunne hjælpe dig.

Jeg vil gerne give BRIO feedback om et produkt, hvad skal jeg gøre?
Hvis du ikke kan gå tilbage til en butik eller en forhandler, og du har feedback, klager eller kommentarer, bedes du udfylde vores kundeformular her.

Reservedele, vejledninger og instruktioner

Hvor finder jeg vejledninger og instruktioner?
Du kan finde vejledninger og instruktioner på de relevante produkters hjemmeside. Hvis det drejer sig om ældre produkter, der ikke længere er på siden, har vi ikke længere instruktioner og vejledninger.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om jeres produkter?
Du kan finde flere oplysninger om vores produkter på denne hjemmeside, eller ved at kontakte en lokal butik, der sælger BRIO-produkter.

Barnevogne, autostole og møbler er blevet fjernet fra BRIO sortimentet. Besøg www.britax-roemer.dk for yderligere information. Møbler, som krybber, pusleborde og babystole, fremstilles ikke lengere.

Hvor kan jeg finde reservedele?
Legetøj skal leve op til meget strenge sikkerhedsstandarder. Derfor tilbyder vi ikke reservedele, der potentielt kan sætte sikkerheden af vores produkter i fare. Men potentielle klager vil blive behandlet af forhandleren eller distributøren, så start venligst med at kontakte butikken, hvor produktet er købt.

Hvordan rengør jeg BRIO legetøj?
Rengøring af legetøj bør altid udføres af en voksen. Vi anbefaler forskellige rengøringsmetoder afhængig af materiale. Efter rengøring af legetøjet bør du undersøge de enkelte dele og udskifte dele, hvis du finder noget unormalt. Du kan finde flere detaljerede oplysninger her.

Hvad vores legetøj er lavet af og hvor

Har de materialer, I anvender i jeres produkter, ændret sig i årenes løb?
Vores materialer har ikke ændret sig meget, siden vi begyndte at fremstille legetøj.
Som produktkategori skal legetøj leve op til nogle af de strengeste sikkerhedsstandarder og regler, så det er sikkert for dit barn at lege med vores produkter. De første EU-regler kom i 1988 og ændres konstant. 

Hvilken type træ er jeres legetøj fremstillet af?
Vores trælegetøj er hovedsagelig fremstillet af bøg, der et ideelt materiale, fordi det er meget holdbart og svært at slå i stykker. Bøg er også meget almindeligt i Europa, det er ikke truet og det har været obligatorisk at nyplante det siden begyndelsen af 1900-tallet, hvilket er vigtigt for os. Alt trælegetøj fra BRIO er FSC®-certificeret (lic. no. C133361)  .

Hvor bliver jeres produkter fremstillet?
Vores produkter fremstilles i Kina og Tjekkiet. I begyndelsen af 2000 begyndte vi at flytte vores produktion til Kina. Vi tog os tid til det for at sikre, at produktionsmetoderne kunne leve op til de samme standarder som i Sverige. Nogle af de maskiner, vi bruger i dag, kommer fra Sverige, og vores kinesiske medarbejdere arbejder under de samme sikre forhold, som de ville gøre i Sverige. Vi ejer ikke selv nogen fabrikker, men samarbejder med nogle få omhyggeligt udvalgte leverandører.

Sikkerhed og kvalitet

Hvordan ved jeg, at jeres legetøj er sikkert for mit barn?
Intet er vigtigere for os end sikkerhed. Vi ved, at børn nogle gange leger med legetøj på andre måder end forventet, og derfor tester vi vores produkter grundigt. Det legetøj, vi sælger, skal leve op til alle sikkerhedsstandarder, og nogle gange tester vi det også i henhold til nært forestående standarder. Vi stiller meget strenge sikkerhedskrav, og i mange tilfælde er vores egne test skrappere end de juridiske krav.  Som produktkategori skal legetøj leve op til de skrappeste sikkerhedsstandarder og regler, og det er noget, vi er glade for. Vil du gerne vide mere om hvordan vi tester vores legetøj? 

EF-overensstemmelseserklæring
Brug venligst dette link til at finde EF-overensstemmelseserklæringen for vores fjernstyrede produkter. Kontakt venligst vores forbrugerservice eller din salgspartner, hvis der opstår spørgsmål.

 
Hvilken type maling anvendes til jeres legetøj?
Vi bruger vandbaseret maling og opløsningsbaseret polyuretan-farver. Alle farver er testet i henhold til gældende standarder, "N71-3 + ftalater og azo-farvestoffer. De lever også op til Reach' krav til SVHC-stoffer. 
 
Hvordan ved jeg, at den anvendte maling på jeres produkter er sikker for mit barn?

Den maling, vi bruger, er testet i produktionen inden brug, og den er også testet på produkterne i henhold til gældende standarder. For legetøj betyder det primært EN71-3, Reach-krav og azo-farvestoffer.
Vi gennemfører også en "spyttest", hvor vi tester produktet på en måde, der simulerer, hvordan et barn vil bruge produktet i munden. Den maling, vi anvender, er sikker for babyer at sutte på og bide i. 

Er der bly i jeres maling? 
Nej, der er ikke noget af vores maling, der indeholder bly. 

Indeholder jeres legetøj PVC?
Nej, hverken vores legetøj eller vores emballage indeholder PVC.

Indeholder jeres legetøj ftalater?
Vores legetøj lever altid op til alle gældende sikkerhedsstandarder og indeholder ikke nogen ftalater, der er opført som skadelige. Alle produkter gennemgår en betydelig mængde test inden de kommer på markedet. 

Er jeres trælegetøj imprægneret?
Vi bruger ikke imprægnering til vores legetøj.

Du finder ikke svaret på dit spørgsmål?

Så er du velkommen til at udfylde vores formular her.

Change country