Fra idé til virkelighed

Inden et nyt BRIO-produkt kommer på hylderne, skal det bestå en grundig kvalitetsgennemgang, der også omfatter en grundig sikkerhedskontrol. Den udføres i den første designfase på tegnebordet og senere på de prototyper, der udvikles. I denne proces spørger BRIO's legetøjsdesignere sig selv, om legetøjet vil leve op til alle juridiske krav og det kvalitets-, sikkerheds- og holdbarhedsniveau, som BRIO er kendt for.

Derefter vælges de faktiske materialer til legetøjet, og de første færdige udgaver bliver fremstillet. De bliver udsat for omfattende holdbarhedstest, hvor de udsættes for tusindvis af gentagelser i BRIO's specialdesignede legetøjstestmaskiner. Legetøjet kommer ikke videre til næste fase, før det har bestået disse test.

Hvis legetøjet består denne hårde udfordring, omfatter den næste kvalitetsvurdering en mekanisk og kemisk risikovurdering og test af de materialer, der skal anvendes i produktionen. BRIO bestiller dem typisk fra faste leverandører. Så vidt muligt anvender vi materialer, der allerede findes i vores produkter, og som vi har erfaring med og gode testresultater fra. Leverandørerne skal leve op til en omfattende liste af særlige krav, og BRIO tester efterfølgende materialerne for en god ordens skyld.

BRIO sørger for bearbejdning og samling af alt legetøj på sine fabrikker i Kina og Tjekkiet, så BRIO har fuld kontrol over hele produktionen.

Endelig bliver legetøjet testet på et eksternt laboratorium for at garantere, at det lever op til alle mekaniske krav og ikke overskrider de strenge grænser for hundredvis af stoffer, som ting og legetøj til børn skal leve op til.

Change country