Legetøj inspireret af den virkelige verden

"Glade barndomsminder" er et grundlæggende princip for BRIO's legetøj, men hvad betyder det egentlig?

 

Vi spurgte Michael Heun, der har arbejdet for BRIO i mere end ti år og er ansvarlig for alt, hvad der produceres og udvikles. Som amerikaner bosat i Sverige er hans perspektiv – hvor forskellige de end måtte virke – børn over hele verden.

 

"Det lyder måske mærkeligt i en moderne verden, hvor alting sker i et hurtigt tempo, men vi fokuserer på langvarig bæredygtighed og holdbarhed. Hvis vores legetøj er holdbart nok til at gå videre fra generation til generation uden at skulle repareres, og det stadig bliver opfattet som friskt og innovativt, har vi nået vores mål."

"Vi håber, at vi kan skabe tidløst kvalitetslegetøj, der appellerer til børn over hele verden. Det er essensen af vores idé med "glade barndomsminder". Vi skaber legetøjet, men børnenes fantasi skal slippes løs og få dem til at skabe deres egne legeaktiviteter. Det er ikke vores arbejde at begrænse børnenes leg – det er kun vores arbejde at gøre den mulig. Det er det, vi håber at sige med "glade barndomsminder", og det er den største udfordring ved at udvikle legetøj. I alt væsentligt bygger vi bro mellem børnenes leg og udvikling."

 

"Når man kigger på BRIO's ansvar som virksomhed baseret på langsigtede værdier, ser vi det som vores vigtigste opgave at slippe børnenes fantasi løs. At skabe de rigtige omgivelser for børnene til at udvikle sig gennem leg. Og der findes lige så mange måder, det kan ske på, som der findes børn. Vi leverer kun værktøjet, men børnenes fantasi er det, der bringer det hele til live."

Michael Heun, udviklings- og driftschef hos BRIO, er ansvarlig for udvikling og produktion af alt legetøj fra BRIO. For Michael er det ikke bare et arbejde, men et kald. "Som amerikaner hos BRIO troede jeg, det ville være en kortsigtet opgave. Jeg har nu været hos BRIO i mere end ti år, og jeg er gladere for det, vi gør nu, end nogensinde."

Change country