Styrkelse af børns sind siden 1884

Med et rent og enkelt designsprog er vores produkter opmuntrende og åbner et helt univers af morskab, hvor den eneste grænse er børnenes egen fantasi. Det er en legefilosofi, alle vores produkter er baseret på, og det er en, som vi har været tro imod siden virksomhedens start.

Leg kan skabe en bedre verden. Bogstaveligt talt.

Vi ønsker at give alle en god barndom, men vi vil også gerne give alle en lys fremtid. Så bliver alt vores trælegetøj fremstillet af sporbart træ, der kommer fra ansvarligt dyrkede skove.

Vores globale ansvar

Vores produkter stimulerer børn i alle aldre …

Gennem leg får krop og hjerne i voksealderen al den stimulation, de har brug for til at udvikle sig. Derfor er vores legetøj designet til at støtte alle stadier i barnets udvikling.

Hvad sker der i de enkelte stadier?

… selv dem, der nægter at blive gamle

Vi er lige blevet 130, men vi føler os mere levende end nogensinde. Og det er en god ting, når man arbejder med legetøj. For ligesom leg udvikler børnene, har legen også udviklet os som virksomhed. Den har givet os årtiers viden, der lægges ind i alle de produkter vi fremstiller.

Vores legefilosofi

Gravhundens DNA

Det er bare noget sødt legetøj, ikke? Faktisk gemmer der sig meget bag denne gravhunds uskyldige udseende, der sikrer, at børn og forældre kan stole på ham uanset hvad.

Skuffende enkeltChew-friendly paintStærkere end stærkTræ, du kan banke påPlastik, hvor det tællerForskoleMetal gjort mildtVi har vundet 'Best in show' en del gange

Vi bryder os ikke om at prale, men vores legetøj har vundet adskillige priser gennem årene. Og siden 1940'erne har vi også været leverandører til det kongelige svenske hof.

Se vores priser

Men den pris, vi er mest stolte af, kommer fra vores hårdeste dommere

Det er selvfølgelig rart at få flotte priser. Men vores viden om at børn elsker at lege med vores legetøj, og at vores produkter er en del af at skabe glade barndomsminder – det er noget, der trigger os i vores daglige arbejde.

Change country